Поділитись:

Слон втік із цирку та блукав вулицями (відео)

П'ятниця, 19 квітня 2024, 02:43
Слон втік із цирку та блукав вулицями (відео)

У Монтані, в одному зі штатів США місцеві жителі повідомили про те, що слон йшов прямо по місту серед людей. Чоловік, який, ймовірно, доглядав тварину, біг поруч з нею.

Про це пише The Washington Post, посилаючись на повідомлення користувачів соцмереж, – передає УНІАН.

«Слон йде дорогою», – каже одна з очевидців на відео, яке було опубліковано користувачем, на ім'я Бріттані.

«Боже мій», – вигукує, сміючись один зі свідків.

Коли слон проходив повз автівки на вулиці, розгойдуючи хоботом та хвостом, очевидець на відео каже: «Тільки в Б'ютті. Цирковий слон вирвався на волю».

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що слон втік з Йорданського світового цирку, який у вівторок виступав в Громадському центрі міста Б'ютт.

Пізніше менеджер Громадського центру Б'ютта Білл Мелвін повідомив для KXLF, що самка слона тимчасово втекла з цирку. Сталося це під час того, як доглядачі мили тварину за межами громадського центру. Коли повз проїхала машина та дала задній хід, то слон був наляканий, через що і почав тікати.

За інформацією NBC Montana, під час втечі тварина випорожнилася на чийсь газон. Врешті-решт слона зловили та повернули в цирк без травм, пише KXLF.

Своєю чергою організація «Люди за етичне поводження з тваринами» повідомила, що поскаржилась до федеральних органів влади через «нездатність цирку захистити» слона і публіку.

Крім того, зоозахисники закликали людей не купувати квитки в цирки, де слонів змушують виступати на сцені.

«Слони вчаться найважливішим соціальним і поведінковим навичкам у своїх матерів та інших родичів, з якими вони мають сильні емоційні зв'язки. Замість того, щоб відчувати все це в природному середовищі, слони, яких використовують в цирках, експлуатуються – їх змушують виконувати безглузді циркові трюки на виїзді», – зазначили у повідомленні.

Відео можете переглянути тут. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів