Поділитись:

У волинських лісах за допомогою фотопасток ловлять «сміттєвих зозуль» (фото)

Вівторок, 16 квітня 2024, 10:51
У волинських лісах за допомогою фотопасток ловлять «сміттєвих зозуль» (фото)

На Волині у лісових масивах поблизу населених пунктів лісівники встановили максимальну кількість із наявних фотопасток, їх постійно переміщають та маскують – таким чином фіксують порушників, які засмічують природне середовище.

Про це у вівторок, 16 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці Поліського лісового офісу.

Порушників на фото нижче камера зафіксувала у лісових масивах Воротнівського лісництва філії «Ківерцівське лісове господарство».

Загалом протягом весни за засмічення лісу працівники груп оперативного реагування та державної лісової охорони склали 56 протоколів.

«Згідно з законодавством України, за засмічення лісів передбачені штрафи. Але річ навіть не в адміністративній відповідальності. Прикро, що такі факти досі є непоодинокими! І що люди не перестали виносити сміття до сусіднього лісу. Який усього за сотню метрів від дому», – йдеться у дописі.

У волинських лісах за допомогою фотопасток ловлять «сміттєвих зозуль» (фото)У волинських лісах за допомогою фотопасток ловлять «сміттєвих зозуль» (фото)У волинських лісах за допомогою фотопасток ловлять «сміттєвих зозуль» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів