У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
Вівторок, 16 квітня 2024, 10:15

У Луцьку виставили на продаж будівлю медичного центру «Ренесанс». Наркологічна клініка займається діагностикою та реабілітацією різних залежностей.  Раніше у цій будівлі був розташований готельно-ресторанного комплекс «Золоте яблуко».

Приміщення знаходиться у Луцьку по вул.Володимирській, 72, – йдеться в оголошенні на одній з платформ для продажів.

Розташування: фасад міжнародної траси Н-22 «Устилуг – Луцьк – Рівне». Окремий фасадний в’їзд, парковка на 12 автомобілів, окремий заїзд в двір, зупинки громадського транспорту, легка доступність.

Характеристики:
Основна будівля

  • 1-й пов. 282,6 м2 в т.ч. бенкетна зала на 40 посадкових місць, 3 санвузли, вантажний ліфт, паливна, електрощитова, підсобні приміщення;
  • 2-й пов. 258,7 м2, в т.ч. бенкетна зала на 32 посадкових місця, 2 санвузли, вестибюлі готелю та ресторану, кухня, крита тераса – 20 м2;
  • 3-й пов. 238,5 м2, в т.ч. 7 готельних номерів з окремими санвузлами та душовими та 1 номер люкс на 35 м2, підсобні приміщення та санвузол для персоналу;

Автомобільні гаражі: 6 боксів по 18 м2 з окремим заїздом;

Територія: приватизована земельна ділянка 18,3 сот огороджена по периметру, бруківка, асфальт, зона для літнього відпочинку з мурованим мангалом, льох 14 м2.

Комунікації: е/ен, централізоване водопостачання та каналізація, газ, вентиляція та кондиціонування, телефонія/інтернет.

«Ідеально під медичну клініку, офіс, приватну школу та ін», – йдеться у повідомленні.

Оголошена вартість: 450 000 $.

Зазначимо, що за клінікою, яка там розташована, тягнеться кримінальна історія. Так, у вересні 2022 року 31-річний пацієнт задушив 73-річного чоловіка, який також перебував тут на лікуванні. За інформацією поліції, 31-річний чоловік, який перебував на лікуванні у цьому ж центрі, задушив потерпілого через неприязні відносини.

Згодом у скандальному луцькому реабілітаційному центрі «Ренесанс» відмовилися коментувати вбивство пацієнта. Журналісти нагадали, що декілька років тому у Центрі правоохоронці провели обшуки – тоді з'явилася інформація, що там силоміць під виглядом лікування утримували людей. За так зване лікування родичі пацієнтів платили 10 тисяч гривень у місяць при тому, що заклад не мав на те навіть відповідних ліцензій. 

Тоді керівники центру опинилися під вартою та на лаві підсудних. 

Щодо останнього інциденту – 31-річному пацієнту оголошено про підозру у скоєному злочині. Його затримали, і наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

 

Нагадаємо: у Луцьку на місці затишного кафе відкрили новий заклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: