Поділитись:

У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
Субота, 09 березня 2024, 13:09
У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото)

Днями у Луцьку відкрилася перша книгарня-кав'ярня.

Журналісти сайту новин Луцька «Конкурент» пішли розвідати і дізнатися, чим заклад заманює гостей і що цікавого пропонує.

Знайти кафе, до речі, досить просто. На проспекті Волі здалеку видніється червоний навіс закладу.

У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото)

Усередині дуже затишно. Є столики на різну кількість людей, також можна присісти біля вікна.

У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото)

З цікавого: багато стелажів з книгами, раритетне піаніно, гітара і вініловий програвач.

Адміністратор Віталіна Унєгова розповіла нам, що багато років працювала у книгарні і давно мріяла відкрити кав'ярню, де можна буде і купити книги. А співвласники іншого луцького закладу «Район Бургер» хотіли у щось вкласти гроші, так і народилася ідея.

Адміністратор кав'ярні Віталіна УнєговаАдміністратор кав'ярні Віталіна Унєгова

«У нас можна купувати книги, також у нас є стелаж «Принеси свою книгу, отримай безкоштовну каву». Тобто людина може принести будь-яку книгу, написати побажання для того, хто буде читати її наступним.

У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) 

Є книги на продаж, є книги для читання, є книги як декор. Також маємо фортепіано, кожен може сісти і зіграти на ньому, є гітата, програвач. Люди можуть приносити нам вінілові пластинки і будемо вмикати музику», – розповіла адміністраторка Віталіна.

У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото)

У меню – кава, чай, коктейлі і десерти.

«Кава у нас класична, але дуже смачна, є різні коктейлі, лимонади і різні чаї, десерти. Плануємо також проводити чайні церемонії», – додала керівниця.

Вітрину, кажуть, ще будуть доповнювати цікавими і смачними десертами, печивом, крафтовим шоколадом.

Зазначимо, що ціни в закладі помірні. Так, наприклад, тарт коштує 80 гривень, шматок чизкейка 100 грн, макарун 80 гривень, десерт «Павлова» 100 грн.

У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) 

Як розповіла адміністраторка, щотижня у закладі будуть проводити тематичні вечори для обговорення книг, запрошуватимуть українських письменників.

Пані Віталіна поділилася, що у книгарні присутні різні жанри літератури. Полиці ще будуть доповнюватися.

«Я хочу ще більше української класики», – каже керівниця закладу.

У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото)  У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) У Луцьку відкрили унікальну кав'ярню: що там цікавого (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку продають затишне кафе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів