Поділитись:

У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
Вівторок, 16 квітня 2024, 10:15
У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)

У Луцьку виставили на продаж будівлю медичного центру «Ренесанс». Наркологічна клініка займається діагностикою та реабілітацією різних залежностей.  Раніше у цій будівлі був розташований готельно-ресторанного комплекс «Золоте яблуко».

Приміщення знаходиться у Луцьку по вул.Володимирській, 72, – йдеться в оголошенні на одній з платформ для продажів.

Розташування: фасад міжнародної траси Н-22 «Устилуг – Луцьк – Рівне». Окремий фасадний в’їзд, парковка на 12 автомобілів, окремий заїзд в двір, зупинки громадського транспорту, легка доступність.

Характеристики:
Основна будівля

  • 1-й пов. 282,6 м2 в т.ч. бенкетна зала на 40 посадкових місць, 3 санвузли, вантажний ліфт, паливна, електрощитова, підсобні приміщення;
  • 2-й пов. 258,7 м2, в т.ч. бенкетна зала на 32 посадкових місця, 2 санвузли, вестибюлі готелю та ресторану, кухня, крита тераса – 20 м2;
  • 3-й пов. 238,5 м2, в т.ч. 7 готельних номерів з окремими санвузлами та душовими та 1 номер люкс на 35 м2, підсобні приміщення та санвузол для персоналу;

Автомобільні гаражі: 6 боксів по 18 м2 з окремим заїздом;

Територія: приватизована земельна ділянка 18,3 сот огороджена по периметру, бруківка, асфальт, зона для літнього відпочинку з мурованим мангалом, льох 14 м2.

Комунікації: е/ен, централізоване водопостачання та каналізація, газ, вентиляція та кондиціонування, телефонія/інтернет.

«Ідеально під медичну клініку, офіс, приватну школу та ін», – йдеться у повідомленні.

Оголошена вартість: 450 000 $.

Зазначимо, що за клінікою, яка там розташована, тягнеться кримінальна історія. Так, у вересні 2022 року 31-річний пацієнт задушив 73-річного чоловіка, який також перебував тут на лікуванні. За інформацією поліції, 31-річний чоловік, який перебував на лікуванні у цьому ж центрі, задушив потерпілого через неприязні відносини.

Згодом у скандальному луцькому реабілітаційному центрі «Ренесанс» відмовилися коментувати вбивство пацієнта. Журналісти нагадали, що декілька років тому у Центрі правоохоронці провели обшуки – тоді з'явилася інформація, що там силоміць під виглядом лікування утримували людей. За так зване лікування родичі пацієнтів платили 10 тисяч гривень у місяць при тому, що заклад не мав на те навіть відповідних ліцензій. 

Тоді керівники центру опинилися під вартою та на лаві підсудних. 

Щодо останнього інциденту – 31-річному пацієнту оголошено про підозру у скоєному злочині. Його затримали, і наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото)У Луцьку продають будівлю наркоклініки (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку на місці затишного кафе відкрили новий заклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів