Поділитись:

ОСУВ «Хортиця»: росіян немає в Часовому Ярі та на околицях міста

Вівторок, 09 квітня 2024, 22:20
ОСУВ «Хортиця»: росіян немає в Часовому Ярі та на околицях міста

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин повідомив, що ситуація в Часовому Ярі контролюється підрозділами ЗСУ, росіян у місті та на околицях немає.

Про це говорив Волошин в етері телемарафону, – передає УП.Життя.

«Ситуація контрольована підрозділами ЗСУ наразі. Противника ні в місті, ні на околицях немає. Проте ворог і сьогодні, і вчора використовував перевагу в повітрі у ракетах, артилерійських боєприпасах великих калібрів, і він намагається досягти своєї мети – виходу на межі Донецької області. Тактика незмінна – велика кількість піхоти і штурмові дії. Зокрема, штурмові групи заїжджають на бойових машинах піхоти, атакують і за підтримки артилерії, і авіації».

За його словами, російські війська час від часу стягують у цей район велику кількість артилерії, попри «широкомасштабну контрбатарейну боротьбу» Сил оборони.

«Росіяни максимально залучають у великій кількості тактичну авіацію, яка закидає КАБами. Більша частина з яких припадає на Часів Яр, руйнуючи інфраструктуру, руйнуючи все, що є на їхньому шляху. Ворог намагається підвести максимально підвести своїх воїнів до лінії зіткнення, щоб вони перейшли до штурмів, але українські захисники роблять усе можливе й неможливе, відбиваючи ці штурми».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів