Поділитись:

Вступники можуть зареєструватися на НМТ через «Дію»: як це зробити

Понеділок, 08 квітня 2024, 06:25
Вступники можуть зареєструватися на НМТ через «Дію»: як це зробити

Вступники до вищих навчальних закладів України відтепер можуть зареєструватися для участі в національному багатопредметному тестуванні (ЗНО) через мобільний додаток «Дія», що пришвидшує процес реєстрації.

Про це пише УНН.

«Охочі зареєструватися для участі в НМТ під час створення персонального кабінету мають змогу скористатися мобільним застосунком "Дія". Для цього достатньо мати ID-картку або закордонний паспорт у «Дії», – повідомили в УЦОЯО у соцмережах.

Зазначається, що реєстрація з використанням застосунку «Дія» пришвидшить процес проходження цього кроку.

Учасникові, як вказано, достатньо через «Дію» надіслати копію цифрового паспорта - персональні дані, необхідні для реєстрації, будуть завантажені до сервісу реєстрації автоматично. Окрім того, не потрібно буде додатково завантажувати копії паспорта та картки платника податків вручну, вказали в УЦОЯО.

Як це зробити?

Зайшовши на сторінку спеціального сервісу «Реєстрація для участі в НМТ» натисніть на кнопку «Розпочати реєстрацію», потім виберіть опцію «Створити за допомогою Дії», далі натисніть на QR-код або відскануйте його камерою смартфона, на якому встановлена «Дія» та підтвердіть відправлення копії паспорта «Дія.Підписом». 

Далі в сервісі реєстрації залишається заповнити коротку стандартну форму. Після цього обов'язково треба натиснути відповідну кнопку в сервісі, щоб ваші дані пішли на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, розповіли в УЦОЯО.

14 березня розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 11 квітня включно.

Тестування проходитиме під час основних і додаткових сесій:

  • основні: 14 травня – 25 червня;
  • додаткові: 11–19 липня

Інформацію про результати основних сесій НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщено в персональних кабінетах учасників до 2 липня, додаткових сесій – до 26 липня.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів