Поділитись:

Росіяни вбили двох мирних мешканців у Нью-Йорку, − ОВА

П'ятниця, 05 квітня 2024, 12:30
Росіяни вбили двох мирних мешканців у Нью-Йорку, − ОВА

Російські окупанти за добу 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини – двоє мешканців Нью-Йорка загинули, ще щонайменше вісім людей в області дістали поранення.

Про це у п'ятницю, 5 квітня, написав у телеграмі голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«Бахмутський район. У Нью-Йорку 2 людини загинули і 2 поранено, пошкоджено 37 будинків і 2 адмінбудівлі», – повідомив голова ОВА.

У Часовоярській громаді пошкоджені 14 приватних будинків, 4 багатоповерхівки, промислова будівля, інфраструктурний об'єкт і 2 нежитлові приміщення. У Сіверську пошкоджені 2 нежитлові будівлі.

Також загарбники вдарили по Покровському та Краматорському районах.

  • Покровський район: у Дачному Курахівської громади пошкоджені 3 будинки та складське приміщення. У Покровську поранені 5 людей, пошкоджені 17 приватних будинків.
  • Краматорський район: у Лимані пошкоджений будинок. У Миколаївці Костянтинівської громади поранена людина, пошкоджені 4 будинки.

Філашкін зазначив, що з лінії фронту евакуювали 394 людини, у тому числі 18 дітей.

Росіяни вбили двох мирних мешканців у Нью-Йорку, − ОВАРосіяни вбили двох мирних мешканців у Нью-Йорку, − ОВАРосіяни вбили двох мирних мешканців у Нью-Йорку, − ОВАРосіяни вбили двох мирних мешканців у Нью-Йорку, − ОВАРосіяни вбили двох мирних мешканців у Нью-Йорку, − ОВАРосіяни вбили двох мирних мешканців у Нью-Йорку, − ОВА 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів