Поділитись:

У Нововолинську троє жителів організували наркопритон (фото)

Четвер, 04 квітня 2024, 16:39
У Нововолинську троє жителів організували наркопритон (фото)

У Нововолинську трьох жителів судитимуть через те, що вони збували психотропи та організували наркопритон.

Про це інформує пресслужба Волинської окружної прокуратури.

«Прокурори Володимирської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення трьома жителями Нововолинська неодноразового незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечної психотропної речовини, а також надання приміщення для її незаконного вживання», – йдеться у повідомленні.

У Нововолинську троє жителів організували наркопритон (фото)У Нововолинську троє жителів організували наркопритон (фото)

За даними слідства, 36-річна жінка, 47-річний чоловік, залучаючи іноді ще 20-річного спільника, упродовж липня-вересня 2023 року збували охочим у Нововолинську психотроп PVP та дозволяли наркозалежним вживати його в орендованій квартирі.

Цю ж речовину вилучено 16 вересня 2023 року під час проведення санкціонованого судом обшуку в оселі обвинувачених, які нині перебувають під вартою.

Крапку у цій історії має поставити суд.

Довідково:
санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за неодноразове незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо: на Рівненщині правоохоронці перекрили канал надходження наркотиків до СІЗО, який організував 40-річний «смотрящий» за ізолятором волинянин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів