Поділитись:

Ексочільник «Волиньстандартметрології» хоче повернути 800 тисяч премії через суд (відео)

Четвер, 04 квітня 2024, 11:59
Ексочільник «Волиньстандартметрології» хоче повернути 800 тисяч премії через суд (відео)

Колишній директор державного підприємства «Волиньстандартметрологія» Богдан Шиба намагається через суд вибити з реорганізованої структури понад 800 тисяч гривень. Мовляв, ці кошти – премія за два роки роботи, яку йому не виплатили після звільнення. Днями відбулося підготовче засідання у справі, пишуть Волинські новини

У зв’язку із закінченням контракту Богдана Шибу звільнили з посади директора ДП «Волиньстандартметрологія». Нині екскерівник хоче відсудити в держпідприємства гроші через своє звільнення.

На підготовчому засіданні суддя Луцького міськрайонного суду Людмила Присяжнюк розглянула низку клопотань, які надійшли від відповідачів.

«У нас є відзив на позовну заяву від голови комісії з реорганізації ДП «Волиньстандартметрологія», – сказала суддя Людмила Присяжнюк.
 

До слова, нині «Волиньстандартметрологія» – на етапі реорганізації. Підприємство стане філією «Львівстандартметрології». З понад 20 підприємств в Україні таких залишиться сім. Решта стануть філіями.

Богдан Шиба пояснив свій позов до підприємства так:

«Якби залишилося підприємство «Волиньстандартметрологія», то я такого позову не подавав би. Тому що мені важливо, щоб було своє підприємство. А оскільки його реорганізували, перетворили в кінці лютого на волинську філію «Львівстандартметрології», зрозуміло, що це ні до чого доброго не приведе. Тому я вирішив подати позов, щоб зі мною повністю розрахувалися по заробітній платі та преміях, які мені не виплатили».

Сума грошових вимог – понад 800 тисяч гривень.

«Фактично це за три роки премія керівника, яка передбачена контрактом. Я її не придумав. Вона чітко передбачена в контракті. Її платить підприємство, а міністерство тільки має погодити», – сказав Богдан Шиба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024