Поділитись:

На Волині холодильник ледь не спалив цілу хату (фото)

Четвер, 04 квітня 2024, 10:28
На Волині холодильник ледь не спалив цілу хату (фото)

Волинські рятувальники ліквідували шість пожеж за минулу добу, на щастя, обійшлось без жертв.

Про це інформують на сторінці ГУ ДСНС у Волинській області.

Фіксували пожежі у трьох районах Волині: Луцькому, Ковельському і Камінь-Каширському районі.

«О 02:27 рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в цегляній господарській споруді в с. Мостище Камінь-Каширського району, що виникла близько опівночі. з\За попередніми даними, через коротке замикання електромережі. Імовірно, з цієї ж причини горіла дерев'яна господарська споруда в селищі Цумань Луцького району. На місці події працювали рятувальники 6 ДПРЧ м. Ківерці та працівники місцевої пожежної охорони селищ Цумань і Олика. Пожежу ліквідували о 07:00», – йдеться у повідомленні.

Близько третьої години ночі у Заборолі за допомогою вогнегасника ліквідували пожежа в гаражі. Вогонь знищив електрощиток та зарядний пристрій до автомобіля. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

На Волині холодильник ледь не спалив цілу хату (фото)На Волині холодильник ледь не спалив цілу хату (фото)

Крім того, у с. Білин на Ковельщині надвечір трапилася пожежа в житловому будинку. Горіння виникло всередині будинку й поширилося на стіни, два вікна, хатні речі й побутову техніку. Працювали дві ланки газодимозахисної служби, на гасіння подавали 2 водяні стволи. Попередня причина пожежі – коротке замикання холодильника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів