Поділитись:

Під Луцьком необережні курці підпалили поле і фургон (фото)

Середа, 03 квітня 2024, 12:29
Під Луцьком необережні курці підпалили поле і фургон (фото)

Минулої доби на лінії 101 надійшло три повідомлення про пожежі сухої трави: дві у Луцькому районі та ще одна – у Камінь-Каширському.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 2 квітня, в обідню пору, горіла суха трава на земельній ділянці у селі Тарасове Луцького району. Пожежу на площі 0,1 га ліквідували рятувальники 2-ї ДПРЧ м. Луцька та запобігли її поширенню на суміжні ділянки. Причину пожежі з'ясовують.

В той самий час трапилася ще одна пожежа сухої трави на Маневиччині біля села Кам'януха. Пожежу на площі 1 га приборкали працівники чергової варти 13 ДПРЧ селища Маневичі. Причину з'ясовують.

Так само в обід, ймовірно, через необережне поводження під час куріння невстановлених осіб, виникла пожежа на відкритій території у селі Великий Омеляник Луцького району. Полум'я на відкритій ділянці перекинулося на припаркований неподалік вантажний фургон, пошкодивши передні колеса, бампер і кузов. Горіння загасили очевидці вогнегасниками і підручними засобами.

Під Луцьком необережні курці підпалили поле і фургон (фото)Під Луцьком необережні курці підпалили поле і фургон (фото)Під Луцьком необережні курці підпалили поле і фургон (фото)Під Луцьком необережні курці підпалили поле і фургон (фото)Під Луцьком необережні курці підпалили поле і фургон (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів