Поділитись:

Луцьк на чолі з Поліщуком – в антилідерах у допомозі ЗСУ

Понеділок, 01 квітня 2024, 18:00
Луцьк на чолі з Поліщуком – в антилідерах  у допомозі ЗСУ

UA War Infographics оприлюднили рейтинг облцентрів за обсягами допомоги ЗСУ у 2023 році. Виявилось, що Луцьк знаходиться  в антилідерах по допомозі ЗСУ, а не в ТОПі.

Мер Ігор Поліщук любить хизуватися рейтингами й приписувати собі додаткові заслуги, втім факти свідчать за себе, – зазначила депутатка від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Алла Надточій.

Алла НадточійАлла Надточій
 

«І, що ви думаєте? Луцьк, як не дивно, пасе задніх. У рейтингу наше місто посіло 14-ту сходинку з 21-го за відсотковим співвідношенням виділених коштів до розміру бюджету громади та аж 17-сходинку за абсолютними витратами на ЗСУ, що склали всього 175 млн грн у 2023 році», – йдеться в повідомленні.

Луцьк на чолі з Поліщуком – в антилідерах  у допомозі ЗСУ 

Пані Алла в дописі зазначає, що «на кожному засіданні сесії ми тільки й чуємо про проблеми закупівель для наших воїнів, але, як бачимо, зважаючи на показники незалежних моніторингових організацій, Луцьку є куди прагнути й керівництву міста все ж варто активізуватися».

«Ось чому я постійно порушую питання видатків на ЗСУ на сесіях Луцькради й вимагаю детальної звітності щодо цього. Адже цифрами і гарними фото переданої допомоги легко маніпулювати, а бути в курсі витрачених мільйонів платників податків, які йдуть на допомогу для наших захисників та захисниць дуже важливо», – каже пані Алла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів