У Луцькраді заговорили про переформатування тендерного комітету управління освіти

Середа, 05 квітня 2017, 11:05

В.о. міського голови Ігор Поліщук та кандидат на посаду заступника міського голови Григорій Пустовіт сказали, що переформатування тендерного комітету "на часі".

Депутат Анна Мовяк поцікавилась у Григорія Пустовіта, що він буде робити з тендерним комітетом управління освіти, якщо стане заступником міського голови. Про це вона запитала 5 квітня під час спільного засідання трьох комісій: засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації, постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму та комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

"Тендерний комітет управління освіти, думаю, буде переформатований. Я ще перегляну закон, і якщо він не забороняє в певному процесі вносити зміни, то він буде переформатований", – сказав Григорій пустовіт.

В.о. міського голови Ігор Поліщук зазначив, що також підтримує ідею щодо переформатування тендерного комітету і воно зараз "на часі". Оскільки, з його слів, він вже неодноразово піднімав питання про те, як здійснюються постачання продуктів у школи та садочки міста.