Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 25 березня

Понеділок, 25 березня 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 25 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 25 березня.

Про те що, на луцькій автостанції будують новий торговий центр

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 25 березня 

У Луцьку на території автостанції № 1, що на вулиці Конякіна, вже не перший місяць ведеться будівництво. Здалеку майорить двоповерхова конструкція.

Про те що, у Луцьку на перехресті зіткнулися легковики

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 25 березня 

У Луцьку на перехресті сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових авто.

Про те що у нацпарку в Луцькому районі «чорні» лісоруби зрізали дуб-патріарх

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 25 березня 

У національному природному парку «чорні» лісоруби заподіяли шкоди природно-заповідному фонду на понад 16 мільйонів гривень, зокрема, зрізавши дуб-патріарх діаметром 175 сантиметрів.

Про головні новини Волині:

  • На війні помер волинянин Віктор Труба. 51-річний воїн був родом із селища Турійськ. Воював на Харківському напрямку у складі 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Війна підірвала здоров’я воїна і 24 березня 2024 року серце Віктора зупинилося.
  • Також не стало і  32-річного старшого солдата Богдана Гороцюка з села Туричани Ковельського району.  Богдан Гороцюк  свідомо обрав професію військового. У листопаді 2016 року він підписав контракт, проходив службу у формуваннях військ протиповітряної оборони. 23 березня 2024 року в бою з окупантами на Запорізькому напрямку старший солдат отримав тяжке поранення, внаслідок якого помер у лікарні.
  • На Маневиччині у селі Цміни трапилася ДТП за участю мотоцикліста.
  • у селі Піддубці Луцького району сталася пожежа у житловому будинку. За інформацією рятувальників Волині, вогнем було охоплено дах житлового будинку, на гасіння якого вогнеборці Луцька та Ківерців подали 3 водяних стволи. Ліквідувати загоряння вдалося о 20:56. У власниці через подію погіршилося самопочуття відповідно її передали працівникам швидкої допомоги. Наразі причини пожежі встановлюються.
  • У Нововолинську знайшли понівечене тіло жінки біля смітників.

Про головні новини країни:

  • Російські війська у ніч проти 25 березня вчергове атакували Одеську область ударними безпілотниками. Є пошкодження енергетичної інфраструктури. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олег Кіпер.  За його словами, в частині Одеси не було  електропостачання. Усі екстрені служби працюють.

  • Також рашисти били по столиці. Внаслідок  ракетного удару 25 березня у Києві пошкоджено частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука. Зокрема, руйнувань зазнала центральна частина корпусу. У результаті повністю зруйновано спортивну залу, конгрес-хол та виставковий центр. Суттєвих пошкоджень також зазнали приміщення кафедр та авдиторії навчального закладу.   25 березня Росія завдала ударів по Києву двома своїми найновішими ракетами  "Циркон". Це вже друге публічно відоме використання цієї ракети після невдалої спроби атакувати нею Київ 7 лютого.  Над столицею працювало ППО. Столична влада повідомила про ракетну атаку, внаслідок якої уламки впали у Печерському, Солом'янському та Дніпровському районах, є дані про пошкодження триповерхового будинку в Печерському районі. Загалом відомо про щонайменше 10 потерпілих від атаки.
  • Крім того, російські війська обстріляли місто Вовчанськ Харківської області. Окупанти завдали ударів по місту близько 13 години. Внаслідок обстрілу загинув 65-річний цивільний чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів