Поділитись:

«З Днем «виборів», св*лото!»: волинські захисники знищили ворожу «мотолигу» з купою паперів (відео)

Субота, 16 березня 2024, 16:49
«З Днем «виборів», св*лото!»: волинські захисники знищили ворожу «мотолигу» з купою паперів (відео)

Бійці РУБпАК 100 обр «VORON 100» «привітали» окупантів з їхніми псевдовиборами. Зокрема воїни знищили ворожу «мотолигу» (МТ-ЛБ), а повітря з неї ціла хмара паперів. Воїни припускають, що це можуть бути агітаційні матеріали за путіна чи «виборчі» бюлетені, чи ще якийсь непотріб. 

Відео знищення техніки окупантів опублікували на фейсбук-сторінці 100-ї окремої бригади Сил територіальної оборони.

«На болотах – День «виборів»! Цивілізований світ давно розуміє: ані ці псевдовибори головного ***ара, ані інші процеси на пропащих просторах недокраїни масового божевілля – жодного стосунку до демократії давно не мають. Та все ж бійці РУБпАК 100 обр «VORON 100» не могли не «привітати» окупантів з їхнім «святом»! Влучним ударом FPV-дрона наші козаки зупинили ворожу «мотолигу» (МТ-ЛБ) – при цьому в повітря здійнялася ціла хмара якихось паперів (чи то агітаційних матеріалів за «самого», чи «виборчих» бюлетенів, чи ще якогось непотребу – ми не роздивилися)», – пишуть захисники.

А невдовзі «мотолигу» добили ударом ще одного FPV-дрона. Цікаво, що після цього один частково вцілілий окупант намагався вилізти з бронетехніки через люк.

«Чи то таки сподівався потрапити на «вибори», чи просто рятував свою нікчемну шкуру: у будь-якому випадку – безрезультатно! З Днем «виборів», сволото! – Далі неодмінно буде!», – додають воїни.

Нагадаємо: днями волинські «ворони» підсмажили техніку окупантів з особовим складом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів