Поділитись:

Вдома чекає велика родина: у Волинській ТРО служить солдат Микола на псевдо «Барсік»

Понеділок, 04 березня 2024, 16:51
Вдома чекає велика родина: у Волинській ТРО служить солдат Микола на псевдо «Барсік»

Солдат Микола на псевдо «Барсік» – водій першого стрілецького відділення третього стрілецького взводу другої стрілецької роти Камінь-Каширського батальйону 100 обр.

Про свого бійця розповіли в Волинській теробороні.

У 2015-2017 роках чоловік служив «строчку» у спецпідрозділі НГУ «Барс» – звідтіля й цікавий позивний.

Вже 25 лютого 2022 року «Барсік» був у строю Волинської бригади тероборони.

«Ну, а як можна було інакше? – На Україну підло напали – треба було захищати свою сім’ю, свою родину, свою державу», – скромно каже Микола.

Вже майже рік «Барсік» разом з побратимами успішно виконує бойові завдання на сході України. Зокрема, він брав безпосередню участь у відбитті одного з наймасштабніших штурмів позицій Камінь-Каширського батальйону, який мав місце 25-27 грудня 2023 року. Провівши потужну артпідготовку, сотні орків за підтримки десятків одиниць бронетехніки посунули вперед… – У підсумку ж мусіли ганебно відступити, втративши 14 одиниць бронетехніки, понад 60 осіб вбитими і понад 180 – пораненими.

За виявлену мужність Миколу нагороджено відзнакою Головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест» та відзнакою командира 100 обр «За оборону рідного краю». 🇺🇦

На рідній Волині на свого «Барсіка» чекає з Перемогою велика родина: тато Микола Іванович, мама Галина Володимирівна, три сестри (Людмила, Оксана та Іванна), кохана дружина Аліна, а ще – найбільша татусева втіха, чотирирічна донечка Діана та трирічний синочок Матвій.

Нагадаємо: волинська бригада відкриває навчальний центр, де не даватимуть повісток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів