Поділитись:

У Луцьку з'являться кюртоші від ÉDES (відео)

Четвер, 14 березня 2024, 10:30
У Луцьку з'являться кюртоші від ÉDES (відео)

У Луцьку можна буде незабаром посмакувати нашумілими кюртошами від ÉDES.

Відео з'явилось в тіктоці закладу. 

ÉDES – кав’ярня, яка спеціалізується на виготовленні угорської традиційної випічки кюртошкалач. Назва закладу перекладається з угорської як «солодкий». Приміщення побудоване так, що клієнти можуть бачити процес приготування їхніх замовлень.

Популярний заклад з угорським смаколиком є в багатьох містах України: Львів, Рівне, Одеса, Київ, Вінниця та Дніпро. Найближчим часом, інформують, потрібно чекати відкриття у Луцьку, Івано-Франківську, Кривому Розі, Тернополі, Умані та Чернівцях.

«Всі знаю, що наші кюртоші – найсмачніші, бо випікаємо найсвіжіші кюртоші та віддаємо клієнтам ще гарячими, щойно з печі. Тому вони – м'якенькі всередині, з хрусткою карамелізованою скоринкою», – кажуть у відео.

Додають, що варто слідкувати за публікаціями закладу, аби не пропустити відкриття у місті.

В коментарях під дописом люди пишуть, що вже дуже чекають їх у Луцьку.

Кюртошкалач – це солодкий пиріг циліндричної форми з дріжджового тіста, яке намотують на форму та обсмажують до карамельної скоринки в спеціальній печі. Традиційно пиріг посипають цукром та корицею. В ÉDES можна обрати і цікавіші варіанти: додати шоколад, горішки або кокос. Там пропонують обрати різні начинки всередину кюртоша: нутеллу, заварний крем, солену карамель чи згущене молоко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02