Поділитись:

Де у Луцьку знайшли продуктові кіоски без документів (фото)

Середа, 13 березня 2024, 10:38
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Луцьку в декількох районах демонтують тимчасові споруди.

Відповідне рішення ухвалив виконком міськради у середу, 13 березня.

Таким чином під демонтаж потрапив торговельний павільйон на вул. Електроапаратна, 4-а. Ще у 2021 році виконавчий комітет надав дозвіл підприємцю там хазяйнувати. Але лише три місяці, якщо ж новий власник оновив би вигляд споруди, то термін продовжили б до трьох років. Але цього не сталося.

«Інспектор департаменту муніципальної варти 9 лютого 2024 року склав на підприємця Власюк В.Ф. протокол за ст. 152 КУпАП за розміщення тимчасової споруди без дозвільних документів. Він видав припис на добровільний демонтаж. Адміністративною комісією при виконавчому комітеті Луцької міської ради за цим фактом накладено штраф. Припис не виконано у добровільному порядку», – йдеться у пояснювальній записці.

Споруда на вулиці ЕлектроапаратнійСпоруда на вулиці Електроапаратній

Тому цю споруду демонтують силами комунальників.

Другий об'єкт знаходиться на вулиці Кравчука, 5. Це теж невеликий кіоск, у якого уже відсутні дозвільні документи. Ба більше, вона уже не працює, а власник ухиляється від самостійного демонтажу. Тому в міській раді й вирішили демонтувати цей МАФ.

На третій об'єкт демонтажу вже скаржились лучани. Так, до муніципалів надійшла скарга, що на вулиці Левітана, 5, є тимчасова споруда й засмічення біля неї. Мунвартівці з'ясували, що у власника споруди немає необхідних дозвільних документів, тому її теж демонтують.

Споруда на вулиці КравчукаСпоруда на вулиці Кравчука

Споруда на вулиці ЛевітанаСпоруда на вулиці Левітана

Нагадаємо: у Луцьку заговорили про демонтаж кафе «Бригантина», що знаходиться у Центральному парку імені Лесі Українки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02