Поділитись:

Чим похрустіти під серіал без шкоди для фігури: 7 низькокалорійних закусок

Середа, 13 березня 2024, 04:13
Чим похрустіти під серіал без шкоди для фігури: 7 низькокалорійних закусок

Перекуси можуть бути корисною частиною збалансованої дієти, забезпечуючи енергією та основними поживними речовинами між прийомами їжі. Однак типи вибраних закусок відіграють вирішальну роль у визначенні їх впливу на вагу. 

Дієтологи в статті для She Finds назвали кілька видів закусок, якими можна ласувати без страху набрати зайві кілограми, – пише УНІАН.

Свіжі фрукти

Фрукти мають не тільки низьку калорійність, але й високий вміст клітковини та води, які допомагають залишатися ситими довше, а також вони багаті корисними вітамінами та мінералами.

Овочеві палички з хумусом

Ця комбінація забезпечує ідеальний баланс клітковини, вітамінів і здорових жирів. Такі овочі, як морква, селера та болгарський перець, забезпечують хрустку низькокалорійну основу, а хумус додає кремову текстуру разом із рослинним білком і корисними жирами.

Грецький йогурт із ложкою меду

Грецький йогурт багатий білком, який допомагає сприяти відчуттю ситості та підтримує здоров’я м’язів. Додавання меду надає природну солодкість, одночасно вносячи необхідні вітаміни та антиоксиданти.

Горіхи та насіння

Горіхи, такі як мигдаль, волоські горіхи та насіння, як-от чіа чи насіння льону, насичені здоровими жирами, білком і ключовими вітамінами. Поєднання клітковини та білка допомагає вгамувати голод, сприяючи відчуттю ситості та зменшуючи ймовірність перекусити менш здоровими варіантами.

Попкорн

Маючи низький вміст калорій і великий об’єм, попкорн може задовольнити бажання чимось похрумкати без значного споживання калорій.

Цілозернові крекери з авокадо

Цілозернові крекери є хорошим джерелом клітковини та складних вуглеводів, сприяючи ситості та стійкій енергії. Авокадо, відомий корисними для серця мононенасиченими жирами, додає кремову текстуру разом із важливими вітамінами та мінералами.

Сир з ананасом

Сир є багатим джерелом білка, сприяє відчуттю ситості та підтримує здоров’я м’язів, тоді як ананас додає природної солодкості та заряду вітамінів і антиоксидантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 березня 2024
05 грудня 2023
25 вересня 2023
25 липня 2023
11 липня 2023
06 квітня 2023
26 березня 2023
25 березня 2023
20 лютого 2023
26 січня 2023