Поділитись:

На Волині з молотка продадуть профілакторій біля озера за пів мільйона (фото)

Понеділок, 11 березня 2024, 12:05
На Волині з молотка продадуть профілакторій біля озера за пів мільйона (фото)

На Волині виставлять на аукціон приміщення колишнього профілакторію, що знаходиться біля озера Добре, Сошичненської громади. Стартова ціна будівлі та підсобних приміщень – 475 195 гривень.

Про це повідомив Фонд державного майна України.

12 березня фонд держмайна проведе аукціон з приватизації цієї будівлі, що поки ще належить Камінь-Каширському лісовому господарству. До складу об’єкта приватизації входять:

  • будівля профілакторію оз. Добре Б-2 загальною площею 249,0 кв. м, 1967 року побудови, будівля двоповерхова (фундамент – бетонно-стрічковий; стіни, перегородки – цегляні; перекриття – залізобетонне, підлога – плитка, дерево, паркет);
  • підсобне приміщення – будівля А-2 загальною площею 60,5 кв.м з мансардою (а-м), прибудовою (а) та сходами (а1), 1982 року побудови, будівля двоповерхова (фундамент – бетонний; стіни, перекриття, підлога – дерев’яні; покрівля – ондулінова).

Профілакторій знаходиться у Камінь-Каширському районі, в Сошичненській територіальній громаді, на прибережній смузі озера Добре.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» головний лісничий Камінь-Каширського лісового господарства Роман Колісник розповів, що продають профілакторій, бо ним ніхто не користується й будівля простоює. Зауважимо, що до 30 січня 2023 року комплекс був в оренді й використовували його базу для відпочинку. Але з того часу користуватись ним припинили.

Будівлю профілакторію побудували ще у 1967 році, а підсобне приміщення – у 1982 році.

На Волині з молотка продадуть профілакторій біля озера за пів мільйона (фото)На Волині з молотка продадуть профілакторій біля озера за пів мільйона (фото)На Волині з молотка продадуть профілакторій біля озера за пів мільйона (фото)На Волині з молотка продадуть профілакторій біля озера за пів мільйона (фото)На Волині з молотка продадуть профілакторій біля озера за пів мільйона (фото)На Волині з молотка продадуть профілакторій біля озера за пів мільйона (фото)

Нагадаємо: у Луцьку продають кав'ярню «Експресо», автори оголошення зазначили, що заклад має базу хороших постійних відвідувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів