Поділитись:

Колишня Меттью Перрі вимагає перегляду справи про його смерть

Понеділок, 11 березня 2024, 02:34
Колишня Меттью Перрі вимагає перегляду справи про його смерть

Колишня дівчина актора Меттью Перрі, який помер у жовтні 2023 року, Кейті Едвардс хоче, аби справу про його смерть переглянули.

Про це пише Таблоїд.

Едвардс вважає, що всі деталі смерті 54-річного зірки "Друзів" під час слідства не були розкриті. На її думку, медичний персонал, який приходив до нього додому, має понести покарання.

«Це потрібно переглянути ще раз. Я знаю, що він приймав від 40 до 50 доз вікодину (сильне знеболювальне, - ред.) вдень. Його він отримував від медсестри, яка приносила препарат до нього додому. Він міг змусити людей робити те, що йому потрібно», - сказала Кейті.

Зі слів Едвардс, коли вони зустрічалися у 2006 році, Меттью просив її принести йому наркотики, а натомість обіцяв заплатити 5 тисяч доларів.

«Йому важко сказати "ні". Саме тому я хочу, аби все ще раз перевірили, чи не було у нього угоди у нього з кимось із них, аби йому приносили кетамін», - додала Кейті.

Також колишня Перрі закликала керівників премії «Оскар» вшанувати його пам'ять на церемонії вручення нагород.

«Я знаю, що Меттью було б дуже важливо, якби він отримав певну честь на "Оскарі», - зазначила Едвардс.

Нагадаємо, за результатами судово-медичної експертизи смерть Меттью Перрі настала через гострий вплив кетаміну та утоплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів