Поділитись:

Помер актор серіалу «Друзі» Меттью Перрі: назвали можливу причину

Неділя, 29 жовтня 2023, 09:25
Помер актор серіалу «Друзі» Меттью Перрі: назвали можливу причину

Відомого актора Меттью Перрі, який зіграв роль Чендлера у популярному серіалі «Друзі», знайшли мертвим.

Про це пише УНІАН.

Актора у суботу, 28 жовтня, знайшли мертвим у його будинку в американському місті Лос-Анджелес в гідромасажній ванні. Як пише Los Angeles Time, на місці події не було наркотиків. Причина смерті Перрі буде відома пізніше, триває розслідування.

За інформацією TMZ, джерела у правоохоронних повідомили, що актор «схоже, потонув».

«Нам розповіли, що Метью повернувся додому десь вранці..., і незабаром після цього він відправив свого помічника на доручення. Нам сказали, що коли асистент повернувся приблизно через дві години, він побачив, що Метью не відповідає ... і подзвонив у 911... Наші джерела кажуть, що перші служби швидкого реагування прибули на виклик через зупинку серця. Незрозуміло, де саме це сталося», – йдеться у матеріалі.

У Warner Bros. TV, яка спродюсувала серіал «Друзі», вже відреагували на смерть Перрі.

«Ми спустошені смертю нашого дорогого друга Меттью Перрі. Меттью був неймовірно талановитим актором і невідійманою частиною родини Warner Bros. Television Group. Вплив його комедійного генія відчув у всьому світі, і його спадщина житиме в серцях багатьох людей. Це неприємний день, і ми висловлюємо свою любов його родині, його близьким і всім його відданим шанувальникам, – зазначається у заяві, яку опублікував The Hollywood Reporter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів