Поділитись:

Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)

П'ятниця, 08 березня 2024, 16:48
Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)

У Луцьку після зими на тротуарах та проїжджій частині накопичилось багато бруду, який утворився внаслідок посипання вулиць протиожеледними сумішами. З настанням сприятливої погоди розпочалося активне прибирання вулиць.

Про це у п'ятницю, 8 березня, повідомили на сайті Луцької місткої ради.

«Уже кілька днів активно працює техніка на центральних вулицях Луцька. Прибирання проводитиметься з певною періодичністю. Зараз головне завдання – прибрати з вулиць і тротуарів залишки піщано-соляної та щебенево-соляної сумішей, які накопичилися після зими», – йдеться у повідомленні.

Повідомляють. що вже підмели проспекти Соборності та Відродження, вулиці Рівненську, Львівську, Володимирську, Гордіюк, Кравчука та інші. Поступово техніка рухатиметься від великих вулиць до менших. Основне прибирання, за сприятливих погодних умов, планують завершити за 2-3 тижні.

У міськраді зазначили, що щодня над санітарним прибиранням Луцька працює 60-80 людей. Активно прибирають зелені зони вздовж доріг, парки, сквери від опалого листя та іншого сміття.

Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото)Луцьк чистять від накопиченого за зиму бруду (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 квітня 2024
25 березня 2024
13 березня 2024
08 березня 2024
13:45
29 лютого 2024
17 лютого 2024
19:35
24 січня 2024
08 січня 2024
07 січня 2024
28 грудня 2023