Поділитись:

Через пташиний послід біля дошки пам'яті Героїв у Володимирі просять не годувати голубів

Четвер, 07 березня 2024, 17:37
Через пташиний послід біля дошки пам'яті Героїв у Володимирі просять не годувати голубів

Багатьох рідних загиблих воїнів турбує, що чимало містян продовжують підгодовувати голубів у безпосередній близькості до дошки пам'яті. Відповідно майданчик поблизу – постійно у пташиному посліді.

Про це інформує Володимирська міська рада.

Цю проблему рідні воїнів порушили на зустрічі з міським головою Ігорем Пальонкою, адже матерям та дружинам боляче дивитись, коли таке пам’ятне місце належно не пошановане містянами.

«Тож, шановні володимирчани та гості міста, просимо зважати на думку родин загиблих Героїв і перестати годувати голубів біля дошки пам’яті! Відповідну інформаційну табличку із забороною годівлі птахів невдовзі буде встановлено на цьому місці», – йдеться у дописі.

Також на сторінці міської ради додають, що голуби, які часто сідають на дошку, скидають звідти квіти та лампадки.

Через пташиний послід біля дошки пам'яті Героїв у Володимирі просять не годувати голубівЧерез пташиний послід біля дошки пам'яті Героїв у Володимирі просять не годувати голубів

Нагадаємо: військовослужбовець із міста Володимир Роман Г. віддав на перетримку пару алабаїв Мері та Меловіна, але через три місяці собаки безслідно зникли. Чоловік підозрює, що його домашніх улюбленців могли продати, адже собаки породисті та дуже розумні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів