Поділитись:

На ПП «Ягодин – Дорогуськ» польська поліція затримує українських перевізників (відео)

Четвер, 07 березня 2024, 15:00
На ПП «Ягодин – Дорогуськ» польська поліція затримує українських перевізників (відео)

На пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» польська поліція затримує українських перевізників.

Відповідне відео шириться місцевими телеграм-каналами.

На кадрах видно, як на дорозі скупчилось багато правоохоронців та перевізників. Працівники поліції, судячи з відео, затримували деяких водіїв.

Як пише видання «Контентмедіа», українські перевізники влаштували мирну акцію на польській стороні у відповідь на дії польських фермерів.

«Українці організували акцію протесту проти польської блокади. Вони перекрили рух дорогою, безперестанно переходячи її по пішохідному переходу. Відтак поліція польська почала витягувати українських водіїв з колони пішоходів, що рухаються колом по пішохідному переходу і ведуть водіїв у поліцейські мікроавтобуси», – йдеться у повідомленні.

Зараз у чергах на кордоні з Польщею ~2300 вантажівок: польські фермери продовжують блокувати або ускладнювати рух на шести пунктах пропуску. Найбільше – навпроти пунктів пропуску «Краківець» та «Ягодин».

«За минулу добу перетнуло кордон близько 50 вантажівок. Досить складна ситуація у напрямку пункту пропуску «Шегині» – з понеділка хоч і пропускають, але мізерну кількість вантажівок”, – зазначив речник прикордонної служби Андрій Демченко.

Нагадаємо: днями польські протестувальники на кордоні з Україною розбили вікна у нових тракторах, які везли в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
22 березня 2024
13 березня 2024
09 березня 2024
01 березня 2024
26 лютого 2024
22 лютого 2024
11:07
16 лютого 2024