Як Володимир Гунчик сосонки садив (фото, відео)

Субота, 01 квітня 2017, 10:19

В останній день березня працівники Волинської облдержадміністрації долучилися до акції "Майбутнє лісу у твоїх руках". Представники виконавчої вертикалі влади разом із найвищим керівництвом засадили сосонками та дубами два га лісу.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

З ініціативою долучитися до відновлення лісу звернулось керівництво обласного управління лісомисливського господарства, тож голова Волинської ОДА Володимир Гунчик підписав розпорядження, яким рекомендував працівникам апарату та структурних підрозділів долучитися до акції. Звісно, й сам показав, як потрібно садити ліс.

"Ми завжди повинні думати не лише про сьогоднішній день, а й про завтрашній. А нинішня акція – це продовження життя. Для мене – то добрий прояв людей, які думають про майбутнє та наступні покоління. Мені дуже приємно, що надійшло відповідне запрошення від лісомисливського господарства й ми взяли участь у цій акції. А для всіх нас це ще й можливість трохи відійти від чиновницьких справ, побути на природі, поспілкуватися не в офіційній обстановці. Вважаю, що таких акцій потрібно проводити більше", – зазначив Володимир Гунчик.

Коли ж відведена ділянка уже стала молоденьким лісом із сіянцями та саджанцями, лісівники на знак подяки нагородили представників влади символічними відзнаками.

Всього працівники Волинської облдержадміністрації висадили 10 тисяч саджанців дуба та сосни.