Поділитись:

З волинських водойм витягнули понад 600 метрів сіток (фото)

Понеділок, 04 березня 2024, 17:47
З волинських водойм витягнули понад 600 метрів сіток (фото)

В останні дні лютого з водойм на території Волинської області витягнули 13 безгосподарних браконьєрських сіток загальною довжиною 620 метрів.

Про це у понеділок, 4 березня, повідомили на фейсбук-сторінці Державної екологічної інспекції у Волинській області.

З 26 по 29 лютого державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Волинської області провели 11 заходів, спрямованих на запобігання громадянами порушень правил рибальства, виявлення та фіксації адміністративних правопорушень у сфері охорони, використання та відтворення водних біоресурсів.

За результатами обстежень рибогосподарських водних об’єктів області та виявлених порушень до адміністративної відповідальності притягнули десятьох громадян:

  • 9 – на території Ковельського району,
  • 1 – на території Володимирського району.

З водойм вилучили 13 безгосподарних рибальських сіток загальною довжиною 620 метрів.

«Розмір збитків, заподіяних порушенням законодавства про природно-заповідний фонд внаслідок незаконного добування 36 екземплярів риби (карась, окунь, щука, плітка) становить 156,5 тисяч гривень», – зазначили у Держекоінспекції.

Державна екологічна інспекція у Волинській області вкотре закликає громадян дотримуватись правил рибальства.

З волинських водойм витягнули понад 600 метрів сіток (фото)З волинських водойм витягнули понад 600 метрів сіток (фото)З волинських водойм витягнули понад 600 метрів сіток (фото)З волинських водойм витягнули понад 600 метрів сіток (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів