Поділитись:

У волинському лісі невідомі встановили смертельні пастки для тварин (фото 18+)

Середа, 31 січня 2024, 13:35
У волинському лісі невідомі встановили смертельні пастки для тварин (фото 18+)

У Володимирському районі, у лісі на території Литовезької громади, під час спільного рейду місцевих мисливців з екологічною службою виявили туші двох лисиць і зайця, які загинули у пастках  браконьєрів.

Вісім дротяних петель, які розставили браконьєри, помітили під час спільного рейду Державної екологічної інспекції з Іваничівською районною організацією Українського товариства мисливців та рибалок, повідомив «Бугу» голова цієї організації Юрій Тисько.

За його словами, у браконьєрських петлях знайшли мертвими двох лисиць та зайця. Порушників поки впіймати не вдалося. Своїм незаконним полюванням невідомі завдали збитків на 10 тисяч гривень.

Юрій Тисько зазначив, що петля – це один з найпоширеніших і жорстоких знарядь браконьєрського лову тварин. Робиться вона досить просто з металевого троса і коштує копійки. Тварина, коли потрапляє в неї, довго мучиться, а якщо і розриває петлю, то калікою довго не живе. Зазвичай, петлі ставляться в будь-який час року, але частіше за все – взимку, коли тварини через сніг обмежені в пересуванні.

У волинському лісі невідомі встановили смертельні пастки для тварин (фото 18+)У волинському лісі невідомі встановили смертельні пастки для тварин (фото 18+)У волинському лісі невідомі встановили смертельні пастки для тварин (фото 18+)У волинському лісі невідомі встановили смертельні пастки для тварин (фото 18+) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів