Поділитись:

«Волиньелектрозбут» оновив особистий кабінет споживача: як зареєструватися

Середа, 28 лютого 2024, 08:28
«Волиньелектрозбут» оновив особистий кабінет споживача: як зареєструватися

«Волиньелектрозбут» оновив для споживачів систему реєстрації. Волинянам потрібно перереєструватися в новому особистому кабінеті.

Про це Суспільному розповіла директорка Оксана Гентіш.

З її слів, у новому особистому кабінеті можна отримати або згенерувати рахунок, побачити наявність чи відсутність заборгованості, сплатити за послугу електропостачання та проконтролювати врахування платежів.

Щомісячні показники лічильника потрібно вносити в особистий кабінет оператора системи розподілу, яким для більшості волинян є "Волиньобленерго".

Чим відрізняються особисті кабінети «Волиньелектрозбут» та «Волиньобленерго»

В особистому кабінеті оператора системи розподілу «Волиньобленерго» з 18 січня також відбулися оновлення особистого кабінету споживача. За допомогою цього ресурсу можна:

  • передати показання;
  • визначити обсяги споживання;
  • отримати інформацію про прилади обліку.

Серед 100% споживачів електроенергії на Волині є незначний відсоток клієнтів двох інших операторів системи розподілу — це АТ «Укрзалізниця» та ДП «Регіональні електричні мережі».

Що потрібно зробити для перереєстрації

Для перереєстрації потрібно перейти за посиланням. Важливо: після реєстрації в оновленій абонкнижці потрібно активувати свій особовий рахунок.

Для активації особового рахунку побутові споживачі електроенергії мають додатково вказати код підтвердження – останні 5 цифр ЕІС-коду або суму останнього платежу. Цю інформацію можна знайти на квитанції

Для активації особового рахунку підприємства та установи мають додатково вказати код активації. Код активації можна отримати у відділі укладення договорів зі споживачами ТОВ «Волиньелектрозбут» або у працівників ЦОК. Додатоково за Вашим бажанням код активації може бути наданий наручно, відправлений на електронну пошту, вайбер тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів