Поділитись:

Роботи завтра продовжать: на Камінь-Каширщині тривають пошуки зниклої 17-річної дівчини (фото)

П'ятниця, 23 лютого 2024, 20:34
Роботи завтра продовжать: на Камінь-Каширщині тривають пошуки зниклої 17-річної дівчини (фото)

У п'ятницю, 23 лютого у Камінь-Каширському районі тривали пошуки зниклої 17-річної дівчини. 

Про це повідомили у ГУ ДСНС Волині. 

Рятувальники разом з військовими, поліціянтами і місцевими жителями оглядали території лісових насаджень, заболочену місцевість і чагарники.

Станом на 17:00 23 лютого пошукові роботи не дали результату. Завтра роботи продовжать.

Роботи завтра продовжать: на Камінь-Каширщині тривають пошуки зниклої 17-річної дівчини (фото)Роботи завтра продовжать: на Камінь-Каширщині тривають пошуки зниклої 17-річної дівчини (фото)Роботи завтра продовжать: на Камінь-Каширщині тривають пошуки зниклої 17-річної дівчини (фото)Роботи завтра продовжать: на Камінь-Каширщині тривають пошуки зниклої 17-річної дівчини (фото)Роботи завтра продовжать: на Камінь-Каширщині тривають пошуки зниклої 17-річної дівчини (фото) 

Нагадаємо: повідомлення про зникнення неповнолітньої надійшло до поліції 17 лютого, близько 14 години, за допомогою у пошуках звернулися її друзі.

Разом із ними дівчина відпочивала поблизу села Угриничі. Зникла відійшла у лісопосадку та не повернулася, мобільний телефон залишила у автомобілі.

Правоохоронці та небайдужі прочісують лісовий масив, болотисту місцевість, зарослу чагарниками, водолази-рятувальники обстежили акваторію річки Стохід. У лісі сусіднього села знайшли пальто зниклої 17-річної волинянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів