Поділитись:

Як шукають зниклу 17-річну волинянку та що про це кажуть її односельчани (відео)

П'ятниця, 23 лютого 2024, 10:01
Як шукають зниклу 17-річну волинянку та що про це кажуть її односельчани (відео)

Вже близько тижня в Угринівському лісі триває пошукова операція 17-річної Аліни Бошко. Повідомлення про її зникнення надійшло до поліції 17 лютого, близько 14 години, за допомогою у пошуках звернулися її друзі.

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» дізнавалися, як проходять пошуки та розпитали про все правоохоронців та односельчан дівчини.

«Щодо ситуації, то ми продовжуємо розширювати площу пошуків у лісовій місцевості й проводимо роботи з пошуку на воді. Є спеціально залучені човни. За сприяння ГУ Національної поліції працюють квадрокоптери, службові собаки та додаткові сили й засоби нашої поліції. Попередньо друзі дівчини кажуть, що це було її рішення. Вони тут відпочивали, вживали спиртне і вона пішла в невідомому напрямку. Потім друзі схаменулися й почали її шукати. На даний час інших версій висувати ми не можемо. Працюємо в напрямку пошуку на результат. Поки його не буде ми продовжимо працювати», – розповів начальник Камінь-Каширського районного відділку поліції В'ячеслав Мартенюк.

В'ячеслав МартинюкВ'ячеслав Мартинюк

На галявині, звідки стартували пошукові групи, була й мама Аліни. Згорьована жінка на камеру спілкуватися відмовилась, проте зазначила, що звістка про зникнення рідної кровинки просто шокувала. Матір і гадки не має, чому донька залишила телефон в авто і пішла до лісу.

Відправною точкою для пошуків була галявина, на які компанія друзів разом відпочивала. Люди розділилися – поліція, лісівники та мешканці села обстежують кожен куточок.

Пошуки продовжуються не лише у лісі, а й на воді. За допомогою спеціальних пристроїв, навчені люди обстежували берегову лінію і дно, щоб знайти хоч якісь сліди зниклої.

«Ми приїхали з човном, у нас є ехолот, але структура дна дуже складна. Тяжко щось розгледіти через великі перепади та течії. Працювали десь за три кілометри від берега. Надіятися потрібно», – каже доброволець Валентин.

ВалентинВалентин

Площа лісу величезна, проте правоохоронці не пропускають жодного квадратного сантиметра території. За час перебування журналістів поліція та добровольці пішли в глиб лісу, бо з'явилась звістка, що на болотистій місцевості знайшли речі, зокрема фрагменти одягу дівчини.

Про що гуде усе село – детальніше дивіться у сюжеті.

Нагадаємо: повідомлення про зникнення неповнолітньої надійшло до поліції 17 лютого, близько 14 години, за допомогою у пошуках звернулися її друзі.

Разом із ними дівчина відпочивала поблизу села Угриничі. Зникла відійшла у лісопосадку та не повернулася, мобільний телефон залишила у автомобілі.

Правоохоронці та небайдужі прочісують лісовий масив, болотисту місцевість, зарослу чагарниками, водолази-рятувальники обстежили акваторію річки Стохід. У лісі сусіднього села знайшли пальто зниклої 17-річної волинянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів