Поділитись:

«Я приготував понад 18 000 млинців»: кухар розкрив 5 секретів смакоти

Субота, 17 лютого 2024, 05:29
«Я приготував понад 18 000 млинців»: кухар розкрив 5 секретів смакоти

Головний кондитер King Arthur Baking Company Френк Тегетхофф стверджує, що приготував понад 18 000 млинців, розробляючи рецепт нової лінії сумішей для цього десерту.

Про це розповідає УНІАН.

«Ми не тільки скуштували пару сотень версій, працюючи над остаточним визначенням смаків і текстури кожної суміші... Але ми також знайшли кілька чудових порад і швидких шляхів для приготування ідеальних млинців», – цитує його express.

Кондитер дав п'ять порад, як приготувати ідеальні млинці. По-перше, спочатку треба змішувати вологі інгредієнти, а потім сухі. Надмірне перемішування може призвести до здування повітряних бульбашок тіста, що призведе до спущених і плоских млинців. Тому спочатку змішуємо масло, яйця і молоко, а далі поступово додаємо борошно.

Після цього, треба дати тісту відпочити щонайменше п'ять хвилин. Завдяки цьому тісто загусне і в результаті будуть більш пухкі млинці.

«Короткий відпочинок дозволяє бульбашкам повітря в тісті майже повністю активуватися, коли вони потрапляють на гарячу сковороду, що дасть змогу отримати найвищі та найлегші млинці», – зазначив кухар.

За його словами, якщо ви хочете, щоб ваші млинці були «ідеально підсмаженими», вам потрібно попередньо розігріти сковороду.

«Нанесіть олію на розігріту сковороду безпосередньо перед тим, як опустити на неї тісто. Як я люблю казати: «Гаряча сковорода, холодна олія – їжа не прилипне». І будьте готові повторно нанести легкий шар олії між млинцями», – радить Тегетхофф.

Також важливо, щоб млинець повністю приготувався та піднявся, а тому не поспішайте перевертати його. Перевернувши у невідповідний момент, ви отримаєте катастрофу, а не десерт.

«Коли ви перевертаєте, краї повинні мати матовий вигляд, а на верхній частині – розбиті бульбашки. Млинець повинен бути готовий приблизно на дві третини до моменту, коли ви його перевернете», – наголошує кухар.

Також важливо приготувати начинку – підігрійте шоколадний соус, збийте вершки або підготуйте джем до вживання ще до того, як почнете смажити десерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів