Поділитись:

Ситуація в Авдіївці складна, але контрольована, – Тарнавський

П'ятниця, 16 лютого 2024, 07:22
Ситуація в Авдіївці складна, але контрольована, – Тарнавський

Командувач оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» Олександр Тарнавський заявив, що «ситуація в Авдіївці складна, але контрольована».

Про це він написав у Телеграм

«Станом на 23:00 15 лютого 2024 року ситуація в Авдіївці складна, але контрольована. Запеклі бої точаться в межах міста. Наші війська застосовують усі наявні сили та засоби для стримування ворога», – йдеться у повідомленні. 

Бригадний генерал зазначив, що згідно з ухваленим рішенням відбувається планове підсилення підрозділів та здійснюється маневр військами на загрозливих напрямках. Крім того, з його слів, виділений додатковий ресурс боєприпасів та інших засобів ураження.

Підготовлені нові позиції й продовжують готуватися потужні укріплення з урахуванням усіх можливих сценаріїв.

«Командири на місцях знають своє завдання і виконують його згідно з планом Головнокомандувача Збройних сил України щодо стабілізації ситуації на даному напрямку.  Управління військами — стійке та ефективне. Ми цінуємо кожен клаптик української землі, але найвища цінність та пріоритет для нас — збереження життя українського солдата.  Авдіївська оборонна операція продовжується. Наші воїни й надалі нищать армію окупанта та перемелюють ресурси і резерви ворога, які той, не шкодуючи, кидає в бій. Збройні Сили України та інші складові Сил оборони України працюють єдиним монолітом», – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів