Поділитись:

Росія не досягла своїх цілей у війні проти України, – путін

П'ятниця, 09 лютого 2024, 07:33
Росія не досягла своїх цілей у війні проти України, – путін

Президент росії володимир путін заявив, що росія «не досягла цілей» у війні проти України, а також що рф була «змушена взяти Крим під свій захист» у 2014 році.

Про це він розповів у скандальному  інтерв’ю Такеру Карлсону, якого називають «американським Соловйовим», – передає Українська правда. 

Говорячи про війну проти України, путін сказав, що росія поки «не досягла цілей СВО», зокрема одна з них – це денацифікація, яка передбачає «заборону усіляких неонацистських рухів».

Також російський диктатор заявив, що «Україна почала війну, а мета росії – припинити її».

Щодо питання окупації росією Криму, Карлсон заявив, що російський диктатор володимир путін не поверне Крим Україні задля досягнення миру:

«Крим перебував у руках росії ще на початку цієї війни. Тому, якщо ви дійсно вважаєте, що як умову для досягнення миру путін повинен буде віддати Крим, то ви божевільні»

В інтерв’ю путін заявив, що росія у 2014 році була «змушена взяти Крим під свій захист, оскільки півострів був під загрозою».

Путін в інтерв’ю Карлсону повторив всі відомі наративи російської пропаганди, включно із тими, що стосуються війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів