Поділитись:

На Волині рятувальники в одному місці лили воду, а в інших – відкачували (фото)

Середа, 14 лютого 2024, 10:41
На Волині рятувальники в одному місці лили воду, а в інших – відкачували (фото)

Протягом минулої доби на Волині рятувальники ліквідували пожежу господарської споруди та тричі виїжджали для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У ніч на вівторок, 13 лютого, о 2:17 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській споруді в місті Ковель на вулиці Богдана Хмельницького. На місце виклику направили рятувальників 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковель. По прибуттю рятувальники оперативно провели розвідку та за допомогою водяного ствола ліквідували займання. Пожежа була ліквідована о 2:37.

В результаті займання були знищені речі домашнього вжитку та пошкоджений дах споруди. Травмованих під час пожежі та її ліквідації не було. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власником будівлі.

Крім того, рятувальники Луцького та Володимирського району відкачали воду з присадибних ділянок волинян у містах Володимир та Ківерці, у селі Забороль.

Загалом за добу підрозділи служби 101 відпомпували близько 800 метрів кубічних води.

На Волині рятувальники в одному місці лили воду, а в інших – відкачували (фото)На Волині рятувальники в одному місці лили воду, а в інших – відкачували (фото)На Волині рятувальники в одному місці лили воду, а в інших – відкачували (фото)На Волині рятувальники в одному місці лили воду, а в інших – відкачували (фото)На Волині рятувальники в одному місці лили воду, а в інших – відкачували (фото)На Волині рятувальники в одному місці лили воду, а в інших – відкачували (фото)На Волині рятувальники в одному місці лили воду, а в інших – відкачували (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів