Поділитись:

Чому луцьких депутатів росіяни оголосили в розшук (фото)

Вівторок, 13 лютого 2024, 18:10
Чому луцьких депутатів росіяни оголосили в розшук (фото)

Ймовірно, депутатів Луцької міської ради росіяни оголосили в розшук через голосування за деякі рішення.

Про це повідомив депутат ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик у своєму телеграм-каналі.

«Чому нас всіх включили туди, поруч із прем'єр-міністром Естонії та іншими поважними людьми? Робоча гіпотеза: за якесь голосування в стінах Луцької міськради. Ймовірно, яке стосується земельних питань по УПЦ МП», – пише Лучик.

Чому луцьких депутатів росіяни оголосили в розшук (фото)

Чому луцьких депутатів росіяни оголосили в розшук (фото)

Загалом до списку потрапили 30 депутатів, міський голова та очільник департаменту містобудування і земельних ресурсів. Проте у базі не вказано, за які саме «злочини» їх розшукують.

Андрій Лучик припускає, що в перелік не увійшли ті депутати, які з різних причин не приходили або не ходять на пленарні засідання сесії. Відтак, за ті чи інші рішення вони просто не голосують.

«По-друге, якимось дивом туди потрапив Веніамін Туз з Ігорем Поліщуком, які навпаки робили все, щоб УПЦ МП залишилася при своїх інтересах . По-третє, фотографії депутатів взяті із сайту Луцької міської ради. З іншого боку, це не дає відповіді на запитання, чому окремі депутати, які голосували і підтримують такі дії, не були включені в перелік злочинців на росії?» – резюмує депутат.

Нагадаємо, що сьогодні, 13 лютого, з'явилась інформація про те, що російське міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук волинських політиків. Більшість у списку – депутати Луцької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів