Поділитись:

19-річний футболіст з Луцька забив гол у першому ж матчі за англійський клуб

Неділя, 04 лютого 2024, 15:08
19-річний футболіст з Луцька забив гол у першому ж матчі за англійський клуб

19-річний волинянин Антон Дудік, який днями підписав контракт з англійським футбольним клубом «Карлайл Юнайтед», забив дебютний гол у своєму першому матчі. Сталося це у регіональному турнірі Cumberland Cup.

Про це повідомляє «Конкурент. Футбол».

«Карлайл Юнайтед» виграв з рахунком 4:1 у футбольної команди «Пентріт» з однойменного міста. Антон провів на полі 74 хвилини й, окрім забитого голу, відзначився ассистом.

Тренер «Карлайл Юнайтед» Пол Сімпсон перед матчем похвалив молодого українця.

«Я повинен сказати, що я був справді вражений його рівнем здібностей і його футбольним інтелектом, тому що він хлопець, який не володіє вільною англійською, але він дуже швидко розуміє речі», - зазначив тренер.

Сам футболіст прокоментував дебютну гру таким чином:

«Дуже приємно забити дебютний гол в Англії, я довго цього чекав. Це тільки початок мого шляху. Буду докладати зусиль, щоб забивати регулярно. Матчі в регіональному турнірі – це чудова можливість для мене набути досвіду гри в дорослому футболі й зігратися з моїми партнерами по команді».

Нагадаємо: 19-річний лучанин, вихованець академії «Волині» Антон Дудік, став гравцем футбольного клубу «Карлайл Юнайтед». Контракт молодого півзахисника з Луцька розрахований до кінця сезону 2023/24. Антон Дудік став першим українським футболістом в історії Першої ліги Англії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів