Поділитись:

Батько Тимощука 100% не в теробороні, – ексдружина футболіста-зрадника з Луцька

Неділя, 21 січня 2024, 13:07
Батько Тимощука 100% не в теробороні, – ексдружина футболіста-зрадника з Луцька

Колишня дружина футболіста-зрадника з Луцька Анатолія Тимощука Надія Навроцька спростувала чутки про те, що його батько у теробороні.

Про це пише «Конкурент. Футбол», посилаючись на NV.ua.

Зі слів ексдружини Анатолія Тимощука, його батько Олександр насправді не вступав у тероборону, а цей фейк колишньому одноклубнику Юрію Вірту розповів сам ексгравець «Зеніта».

На початку повномасштабного вторгнення Юрій Вірт, що батько тренера пітерського «Зеніта» Анатолія Тимощука Олександр пішов боронити Україну від російської агресії і вступив до лав ТрО.

Проте Надія Навроцька заперечила цю інформацію.

«Хто сказав, що він вступив в ТрО? Батько Тимощука 100% не в ТрО. Батько Тимощука їздив в Естонію, взяв у сина доручення і незаконним, фальшивим рішенням суду вкрав у мене майно. Те, що зробив батько Тимощука. Заплатив нотаріусу в Києві пристойну суму. Нотаріус бачив, що це судове рішення не дійсне», – зазначила вона.

Про те, де насправді зараз перебуває Олександр Тимощук, ексдружина футболіста не знає, але має припущення з цього приводу.

«Думаю, під Луцьком сидить десь тихо і не вилазить, нікому не показується. Якщо треба буде ще й батька, то ще й привезуть батька туди, і матір. І вони поїдуть, не переживайте. Їм теж скажуть, що так треба. Але для чого їм батьки ще? Росіянам вже достатньо, вони зібрали достатньо мавп», – розповіла Навроцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів