Поділитись:

На Волині продовжили дію старих нічних перепусток

Четвер, 01 лютого 2024, 12:57
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Волині продовжили дію перепусток старого зразка для переміщення в умовах комендантської години.

Про це журналістам сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» повідомили у Волинській ОВА.

На Волині від сьогодні, 1 лютого, мали запровадити перепустки нового зразка для переміщення в умовах комендантської години. Проте наразі до 5 лютого продовжили дію старих нічних перепусток.

«Звертаємо увагу волинян та усіх мешканців області – для переміщення по території Волині в умовах комендантської години необхідно отримати оновлену перепустку. Разом з тим, через великий обсяг технічної роботи, термін дії перепустки старого зразка продовжено до 5 лютого», – зазначають у Волинській ОВА.

Перепустка надається для фізичних осіб і на спеціальні транспортні засоби медичної, пожежної, інкасаторської та аварійних служб, а також для транспортних засобів підприємств, установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність населених пунктів на території Волинської області, волонтерам, які здійснюють транспортування гуманітарної допомоги через Волинську область.

Нагадаємо: виготовлення бланків перепусток організовує Луцький зональний відділ Військової служби правопорядку на підставі письмової заявки, адресованої начальникові обласної військової адміністрації та комендантові області.

Прийом громадян комендант області здійснює в приміщенні Луцького зонального відділу ВСП у вівторок та четвер з 15:00 по 18:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів