Поділитись:

«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)

Середа, 31 січня 2024, 15:05
«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)

Президент Володимир Зеленський повідомив, що у результаті обміну військовополоненими з РФ в Україну повернули 207 людей.

Про це він написав у середу, 31 січня, у телеграмі.

«Наші – вдома. 207 хлопців.Повертаємо попри все. Пам’ятаємо про кожного й кожну в полоні. Воїни та цивільні. Маємо повернути всіх. Працюємо над цим.

Зараз – чергова класна робота команди України. Буданов, Єрмак, Усов, Малюк, Клименко – молодці!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо: раніше представник ГУР МО України Андрій Юсов заявляв, що обмін військовополоненими, який був запланований на 24 січня в день, коли впав російський літак Іл-76, мав бути одним з найбільших з початку повномасштабного вторгнення.

«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)«Наші – вдома»: Зеленський заявив про повернення з полону 207 людей (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів