Поділитись:

Чоловік зламав палець під час освідчення коханій (відео)

Середа, 31 січня 2024, 01:23
Чоловік зламав палець під час освідчення коханій (відео)

Молодий романтик зняв на камеру момент, коли його освідчення пішло не за планом, оскільки він зламав палець. 

Про це пише Daily Mail, – передає ТСН.

Минулого місяця американець Алек Райт планував зняти пам'ятні милі кадри, на яких він просить Енджел Гріффін стати його дружиною. Натомість спершу вдалося зафіксувати момент, коли знервований 22-річний хлопець із гучним «хрускотом» застряє мізинцем лівої руки в багажнику автомобіля, що змушує його хитатися від болю та стікати кров'ю.

Чоловік зламав палець під час освідчення коханій (відео)

Райт, який володіє власною компанією з виробництва сонячної енергії, каже, що швидко зрозумів, що «все зіпсовано», але після того, як його матір викликала швидку допомогу, медики та помічники переконали його не скасовувати задумане.

Другий кліп, знятий мамою Алека, показує, як стурбована 23-річна Енджел приїжджає та знаходить Алека на задньому сидінні машини швидкої допомоги, де він чекає на неї з квітами та каблучкою.

Спантеличена дівчина запитує: «Чому в тебе квіти?». Потім партнер запрошує її сісти до машини швидкої допомоги та запевняє, що з ним усе гаразд.

Медики спостерігають, як Алек зі сльозами на очах каже: «Я кохаю тебе і хочу провести з тобою решту свого життя. Я все це спланував. Ти проведеш зі мною решту свого життя?».

Вона відповідає впевненим «так», одягає каблучку за 1000 доларів, а потім обіймає Алека, доки він сидить на ношах із приладом для вимірювання артеріального тиску та пов'язкою на пальці.

@angelgaylexo It the middle of him preparing the proposal he smashed his finger in the car door and tore his finger up.. he still called this a win 🥹💕✨💍 #proposalvideo #proposal ♬ original sound - Angelgayle

Алек, якому наклали вісім швів, зізнався, що розчарований тим, що його плани не стали реальністю, але він тішиться, що пара має унікальну історію.

Зі свого боку, новоспечена наречена поділилася, що її «шокувала» кількість крові, пролита Алеком під час освідчення, але зазначила, що його стійкість доводить, як сильно він її кохає.

Чоловік зламав палець під час освідчення коханій (відео)

Відео з освідченням було переглянуто понад 4,7 мільйона разів, і користувачі назвали цей дивний момент «ще чудовішим», ніж початковий план Алека.

Алек із Далласа сказав: «Я думаю, що все це божевілля, але це спрацювало. Це чудова історія, яку ми зможемо розповісти. Енджел думала, що моє освідчення буде дуже екстравагантним, і так воно і було. День минув майже ідеально, але коли я витягував речі з машини, щоб допомогти відеооператору підготуватися, я закрив багажник та залишив руку там. Це було досить боляче і не те, на що я очікував. Я все одно хотів продовжити, але потім подумав, що не зможу цього зробити, і все було зіпсовано. Всі переконали мене зробити це, тому що це була б чудова історія, тому, хоч я все ще був шокований, я зробив це. Мої сльози були сумішшю розчарування через те, що все пішло не за планом, і болю».

Алек організував для коханої, яка працює агенткою з нерухомості, похід крамницями з подругою, щоб він міг все організувати таємно. Він заплатив близько 650 доларів фотографу та відеооператору, щоб зафіксувати цей момент, і навіть заплатив комусь 300 доларів за розміщення квітів і свічок у Гайленд-Парку в Далласі.

Дівчина пригадала: "Коли я дісталася машини швидкої допомоги, моєю першою думкою було: «З ним все гаразд?». Але потім я помітила квіти і розгубилася. Коли він відкрив коробку з каблучкою, я завагалася, бо помітила, що на ньому було багато крові. Вона була на його обличчі, футболці, штанях, туфлях, скрізь. Я зрозуміла, що йому справді було боляче, і водночас він справді освідчувався. Я була приголомшена, і це повернуло мене назад. Мені було дуже погано, але в той же час це показувало, як сильно він кохає мене і як сильно він хотів через це пройти. Це так по-нашому. Ми ніколи не виходимо надвір без шуму. Завжди є щось. У лікарні він показав мені фотографії того, як було заплановане освідчення, і я подумала, що це красиво, але в той же час я була просто щаслива, що заручена ним, і не злилася. Я знаю, що наше весілля буде красивим, тому я більше хвилювалася за нього. Бо це було настільки шалено, що я просто вирішила поділитися цим з усіма».

Чоловік зламав палець під час освідчення коханій (відео)

Пара, яка разом уже два роки, призначила дату свого весілля на травень 2025 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
15 квітня 2024
05 квітня 2024
07 лютого 2024
31 січня 2024
08 грудня 2023
14 вересня 2023
10:50
26 серпня 2023
11:53
13 липня 2023
31 травня 2023
16:02