Поділитись:

У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото)

Понеділок, 29 січня 2024, 09:54
У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото)

У Луцьку продають діючий бізнес з виробництва памʼятників, бруківки та інших виробів.

Відповідне оголошення розмістили на одному з маркетплейсів.

Фірма також займається виготовленням поребрика, альтанок, столів та лавок, фонтанів та інших бетонних виробів. Бізнес продається разом з формами та усім необхідним обладнанням для виробництва продукції, а також з вантажним автомобілем.

«Також з гравірувальним станком Сауно(робоча область 120 см х 60 см), для автоматичного оформлення памʼятників. В ціну входить 3 приміщення, а саме цех для виготовлення продукції, кімната для гравіювання памʼятників, кабінет, а також площадка для реклами виготовленної продукції», – йдеться в оголошенні.

Оголошена вартість – 60 000 доларів.

У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото)У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото)У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото)У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото)У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото)У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото)У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото)У Луцьку продають бізнес з виготовлення пам'ятників (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів