Поділитись:

Де у Луцьку з'їсти нашумілі суші бургери (відео)

Четвер, 11 січня 2024, 19:25
Де у Луцьку з'їсти нашумілі суші бургери (відео)

Наталя у своєму блозі в тік-ток оцінює різні заклади Луцька. Цього разу вона завітала у ресторацію «FO». Зокрема, мета відвідування цього ресторану тайської кухні – скуштувати суші бургери, які «завірусились» у соцмережах.

На відео дівчина розказує, що у закладі тайської кухні два зали. Один з них – з дитячою кімнатою. В ресторані мінімалістичний інтер'єр з живими рослинами. 

Наталя зазначає, що у першому залі – відкрита кухня, де можна спостерігати за процесом приготування страв.

Вибір у меню – немаленький, і до нього часто додають нові позиції. 

До речі, онігірі бургери (суші бургери) – це новинка ресторації. Вартість від 150 до 260 гривень. Вартість залежить від начинки та від ваги. 

Де у Луцьку з'їсти нашумілі суші бургери (відео) 

Також у меню з'явились просто онігірі. Пропонують скуштувати сет з онігірі за 500 гривень. Він містить в собі та види онігірі: з креветкою 3 шт., з лососем 3 шт., з тунцем 3 шт. та зі сніжним крабом 3 шт. Але відвідувачі можуть замовити й поштучно. 

Де у Луцьку з'їсти нашумілі суші бургери (відео) 

Окрім цих двох страв для замовлення доступні: спрінг-роли, супи, закуски, салати, гонконгські вафлі, поке, удон, десерти та інше. Більш детально з меню можна ознайомитись за посиланням. 

Блогерка оцінила онігірі-бургер на 10/10. Каже, що в них бугуто начинки та соусу «Теріякі», що робить його дуже соковитим. За її словами, в цьому бургері мінусів немає. 

Знаходиться цей заклад на вулиці Залізничній, 6, у Луцьку. 

Оцінки інших страв – у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів