Поділитись:

Телеграм запускає оновлення для голосових та відеоповідомлень

Середа, 24 січня 2024, 01:40
Телеграм запускає оновлення для голосових та відеоповідомлень

Месенджер Телеграм цього місяця впроваджує низку оновлень, зокрема можливість надсилати відео- та аудіоповідомлення з одноразовим переглядом та функцію призупинення запису під час надсилання відео- чи аудіоповідомлення. 

Про це повідомляє Tech Crunch, передає Укрінформ.

У вересні 2023 року в додатку з'явилася функція одноразового перегляду фотографій і відео в чаті між двома користувачами. Зараз компанія поширює цю функцію на голосові та відеоповідомлення. Користувачі зможуть натиснути на іконку мікрофона, щоб почати запис, а потім потягнути вгору і натиснути на іконку «переглянути один раз», щоб дозволити одержувачу прослухати голосове повідомлення або переглянути відеоповідомлення лише один раз.

Крім того, Телеграм впроваджує можливість призупиняти і відновлювати запис голосових і відеоповідомлень.

Компанія також додає можливість бачити, що одержувач читає в Телеграмі ваше повідомлення. За бажанням цю функцію можна вимкнути в налаштуваннях.

Компанія також впроваджує деякі нові функції для платної преміум-версії. Тепер користувачі можуть приховувати свій час читання повідомлення, проте бачитимуть час читання інших користувачів, якщо ті зробили його публічним.

Крім того, преміум-користувачі можуть обирати, хто зможе надсилати їм повідомлення – або зробити це доступним для будь-кого, або тільки для своїх контактів та інших преміум-користувачів.

Минулого місяця Телеграм запустив нові функції для кращого пошуку та налаштування каналів. Також компанія представила покращені дзвінки з наскрізним захистом шифрування, які витрачають менше заряду акумулятора телефону. Компанія також оновила платформу ботів, щоб дозволити ботам реагувати на повідомлення, керувати реакціями, цитатами та посиланнями, а також надсилати відповіді в інші чати або теми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів