Поділитись:

У Луцьку завдяки пильному таксисту знайшли зниклого на Рівненщині школяра

П'ятниця, 19 січня 2024, 11:16
У Луцьку завдяки пильному таксисту знайшли зниклого на Рівненщині школяра

У Луцьку завдяки повідомленню небайдужого громадянина поліцейські розшукали 16-річного жителя Рівненської області, який був оголошений у розшук як зниклий безвісти.

Про це повідомила пресслужба поліції Рівненської області.

Зранку у вівторок, 16 січня, неповнолітній житель села Двірець, що на Рівненщині, пішов до школи у сусіднє селище Степань, де відсидів три уроки. Коли почалася повітряна тривога, нібито пішов додому, однак ге дійшов – рідні повідомили про зникнення дитини до поліції.

Поліцейські розпочали оперативні розшукові заходи зі встановлення місця перебування неповнолітнього: орієнтували особовий склад терпідрозділів поліції Рівненщини та розповсюдили інформацію про підлітка на інформплатформах.

Невдовзі до поліції зателефонував небайдужий громадянин, який повідомив, що працює таксистом, і завозив схожого за описом хлопця в Луцьк.

Ювенальні поліцейські одразу сконтактували із волинськими колегами. У четвер, 18 січня, неповнолітнього виявили в Луцьку в під’їзді багатоповерхівки.

16-річний школяр заявив, що приїхав до знайомої, яка й оплатила поїздку в сумі 3000 гривень.

Неповнолітнього привезли додому, передали рідним та провели профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів