Поділитись:

Ексчиновника з Підгайців, якого нещодавно засудили, оголосили в розшук

Середа, 17 січня 2024, 17:51
Ексчиновника з Підгайців, якого нещодавно засудили, оголосили  в розшук

Колишнього чиновника Підгайцівської сільської ради Георгія Штефанесу, якого нещодавно засудили на п'ять з половиною років, оголосили в розшук.

Цю інформацію підтвердила речниця Головного управління національної поліції у Волинській області Ольга Бузулук.

«Вирок суду щодо Штефанеси надійшов до поліції на початку січня. Його перевірили за місцем проживання, однак там не виявили. Відповідно, 13 січня засуджений оголошений в розшук та невдовзі буде оголошений в міжнародний розшук. Вживаються заходи для його виявлення і затримання», – повідомила речниця.

Ексчиновника з Підгайців, якого нещодавно засудили, оголосили  в розшук 

Як вказано на сайті МВС, стаття звинувачення: СТ.191 Ч.4 СТ.191 Ч.3. А це – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Ексчиновника з Підгайців, якого нещодавно засудили, оголосили  в розшук 

Нагадаємо, Георгія Штефанесу засудили на п'ять з половиною років і зобов’язали відшкодувати в бюджет громади понад пів мільйона гривень.

Волинський апеляційний суд підтвердив винуватість колишнього проєктного менеджера Підгайцівської сільської ради Георгія Штефанеси у привласненні бюджетних грошей та нападі на журналістку Людмилу Яворську. Чоловіка, який поєднував посаду в органі місцевого самоврядування з підприємницькою діяльністю, засудили до п’яти з половиною років позбавлення волі і зобов’язали відшкодувати в бюджет Підгайцівської громади понад пів мільйона гривень. Відповідну ухвалу друга судова інстанція винесла 14 грудня 2023 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024