Поділитись:

Волонтерка переплутала: скандальний лучанин не співав російських пісень біля замку

Середа, 17 січня 2024, 22:08
Волонтерка переплутала: скандальний лучанин не співав російських пісень біля замку

У Луцьку, біля стін замку Любарта, волонтерка Адріана Свистак побачила гурт юнаків, які співали російські пісні. Вона зазначила, що там бачила і відомого у місті Дарія Зажицького. Проте вже надвечір того ж дня записала відео, де розповіла, що помилилась.

Нагадаємо, хлопець був на слуху декілька років тому, коли вся країна йому збирала гроші на лікування раку. Як згодом виявилося, Дарій за ці гроші встиг політати на екзотичні курорти. Потім він влип у ще одну історію, потрапивши в аварію на «крайслері».

«Я налажала, жостко налажала. Запостила спочатку відео без лиць, не знала хто це. Мені багато почали писати, що це точно він», – каже волонтерка у відео. 

Волонтерка переплутала: скандальний лучанин не співав російських пісень біля замку 

Ось що про ситуацію написала волонтерка на своїй сторінці в інстаграмі:

"ЦЕ НЕ ІЛЛЯ І НЕ ДАРІЙ!
Я щиро приношу свої вибачення перед ними, і закликаю ЗМІ і пабліки видалити інформацію, де вказані їх імена!
Я згідна, я налажала по повній. Всі мої знають, яка я імпульсивна, тому так і зреагувала на хлопців біля замку. Коли я запостила саме відео, ще не знаючи хто це, мені почали писати, що це Дарій, і голос його і лице його і т.д. Тому я і повірила та на емоціях одразу оприлюднила.
Не спорю, той що там був дійсно схожий на нього. Але вже є факти, що це не він, а інша людина.
Я ніколи не буду робити з себе правильну, коли я винна. А зараз, я дійсно винна!

Стосовно інших хлопців, тих, що дійсно там були, то прикро, що побачивши як я очорнила інших за їхню ж провину, вони змовчали. Коли я їм написала, то одразу приховалась сторінка, і ясне діло на контакт ніхто не йде😕
Але ми знаємо місце роботи, та й Луцьк невеликий. Все одно побачимось і поспілкуємось. І ви дізнаєтесь хто це після зустрічі.

Але основне, що вам потрібно зараз знати, це не Ілля, і не Дарій Зажицькі!"

Волонтерка сказала, що їй відомо місце роботи Дарія і вона планує поїхати до нього і особисто перепросити.

ЧИМ ВІДОМИЙ ДАРІЙ ЗАЖИЦЬКИЙ?

Раніше Дарій Зажицький втрапив у скандальну історію. Хлопець тривалий час збирав гроші на дороговартісне лікування лімфоми в Туреччині, однак взимку 2021 року його побачили на відпочинку в Домінікані. Благодійників обурила така поведінка. Натомість Дарій запевнив на своїй інстаграм-сторінці, що відпочинок – це подарунок бабусі, яка взяла кредит для того, щоб порадувати внука. А пізніше пояснив, куди витрачає гроші, які збирали йому люди.

Згодом хлопець «засвітився» в аварії, яка сталася 30 березня 2021 року в обідню пору на проспекті Перемоги. Як стверджують очевидці, за кермом «крайслера» перебував 22-річний Дарій Зажицький, якому збирали кошти на лікування лімфоми. Проте сам Дарій цю інформацію заперечив, зазначивши, що все це – вигадки. У луцькому автоцентрі Detroit зазначили, що авто, на якому начебто їхав Дарій, належить їм. Тобто його орендували. Оренда такого автомобіля там вартує 35 євро на дві доби, 30 євро – на 3-7 діб.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів