Поділитись:

Дарія Зажицького «спалили», коли він йшов орендувати авто (відео)

П'ятниця, 02 квітня 2021, 16:07
Дарія Зажицького «спалили», коли він йшов орендувати авто (відео)

В інтернеті опублікували відео, на якому Дарій Зажицький, який раптово став відомим завдяки розголосу у соцмережах, йде до автосалону за день до того, як він потрапив у ДТП на «крайслері», якого, за його словами, в нього немає.

Відео опублікували у п'ятницю, 2 квітня, у телеграм-каналі «HubЛуцьк».

Нагадаємо, днями у ЗМІ з'явилася інформація про те, що лучанин Дарій Зажицький, якому збирали кошти на лікування лімфоми, втрапив в аварію. ДТП сталася 30 березня в обідню пору на проспекті Перемоги в Луцьку: 22-річний водій на білому Chrysler 2015 року намагався обігнати Audi 100, у результаті чого відбулося зіткнення. За інформацією видання Волинь.правда, за кермом «крайслера» перебував саме Дарій Зажицький

Натомість ІА «Конкурент» Дарій інформацію про аварію спростував. 

"Це неправда, це просто придумали", – запевнив він. 

Пізніше стало відомо, що білий Chrysler був орендований у луцькому автоцентрі Detroit. Це підтвердили в самому ж автоцентрі. Як повідомили ІА «Волинські Новини», авто орендували на чотири дні, але не на ім’я Дарія Зажицького, а на іншу особу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Зачєм ви роздуваєте га*но?» – лучанин Дарій Зажицький про аварію на «крайслері» (відео)

Сьогодні ж з'явилося відео, де хлопець, дуже схожий на Дарія, заходить до автоцентру «Детройт» на вулиці Стрілецькій. Запис датований 29 березня, тобто, за день до славнозвісної ДТП.

«А пам’ятаєте, як наш персонаж Дарій потрапив у ДТП? І казав, що це був не він. Ну так ось вам доказ. Він 29.03.2021 заходить на автоцентр "Detroit", де обманом на лєві документи візьме машину в оренду.

Відео скинув анонім, джерело "безпечне місто"», – йдеться у коментарі до відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:02
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024