Поділитись:

У Рованцях невідомі отруюють собак (відео)

Вівторок, 16 січня 2024, 22:43
У Рованцях невідомі отруюють собак (відео)

Біля Луцька невідомі живодери знову труять собак. Цього разу шокуючий інцидент трапився у селі Рованці.

Про це розповідає телеканал «Конкурент TV». 

Тварину знайшли на вулиці Привітна у Рованцях. Знайшла собаку місцева жителька у напівпритомному стані, біля нього була отрута.

Жінка опублікувала обурливий допис у фейсбуці. За її словами, це відбувається вже не вперше.

«...Спілкувалась з чоловіками, які там працюють, і знаєте що вони сказали? Що це вже четверта собака, яку там отруїли. Також вони назвали людей, які це роблять. Потім я поїхала до опікунів собані, вони розказали, що в неї було ще 2 сестрички, але їх отруїли і вони не вижили, і теж назвали людей, які це роблять (ті ж самі, що і назвали чоловіки)...», – написала волинянка.

Вона повідомила, що наразі врятований собака перебуває у КП «Ласка», де йому надають медичну допомогу. Стан тварини зараз стабільний, але ще доволі важкий.

Жителі вулиці Привітна буду для цієї собаки та годували її. Жінку, яка встановила будку для тварин, звати Вікторія. Вона розповіла, що там жили кілька собак, але з зими 2023 року одна за одною чотирилапі почали зникати. І сусіди знаходили їх у різних частина вулиці, ймовірно, отруєними.

«Я вийшла ввечері в суботу її годувати. Вона не поїла. І вона вже, я так вже розумію, вона вже трошки не така була. Я чомусь просто не придала значення. В неділю зрання вона також не поїла. Я їй докидала трохи. Вона не їла, взагалі. І оце в неділю останній раз її бачила. Лікар каже, що, швидше за все, отруєння. Вона така дезорієнтована», – сказала Вікторія.

У Нацполіції журналістам повідомили, що цей випадок зареєстрували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів